Amorim Wise | Amorim Cork Flooring

Amorim Wise

Embrace Nature. Live Green.

WWW.AMORIMWISE.FI

Uudista lattiasi, ole edelläkävijä.

Kestävä kehitys on paljon muutakin kuin vain luonnonsuojelua. Se on ennenkaikkea oikean tasapainon löytämistä ihmisen ja luonnon yhteiselolle. Yksi Amorim WISE:n perusarvoista on luonnon kunnioittaminen.

On merkittävää, että koko WISE mallistolla on hiilinegatiivinen tasapaino, mikä osaltaan auttaa vähentämään ilmaston lämpenemistä ja edistää ihmisten hyvinvointia. Ympäristöarvojen lisäksi Amorim WISEssä yhdistyy huippulaatu avantgardistiseen ja ainutlaatuiseen designiin. Kekseliäisyys, inspiraatio, kokemus ja innovaatio kuvaavat hyvin Amorim WISE tuotteita. Amorim WISE on saatavana Cork-, Wood- ja Stone-mallistoina sekä kahtena erilaisena teknisenä ratkasuna: Inspire 700 ja Pure. Pure Signature tarjoaa malliston, josta projekteihin voi suunnitella jopa 17 000 rilaista kuvioyhdistelmää. Amorim WISE mallistoissa kestävä kehitys ja korkin ainutlaatuiset ominaisuudet yhdistyvät innovatiiviseen designiin ja alan edistykselliseen teknologiaan.

Ilmastopositiivinen

Ilmastopositiivinen

Amorim WISE lattioilla on negatiivinen hiilijalanjälki, mikä tekee niistä ilmastoystävällisiä lattiapäällysteitä.

PVC vapaa

PVC vapaa

Monikerroksinen ja pvc-vapaa rakenne on Sinulle turvallisin ja terveellisin valinta

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu

Täyttää tiukimmatkin sisäilmastandardien vaatimukset ja on läpäissyt testit yli 2000 erilaisella kemikaalilla.

Huippudesign

Huippudesign

Täyttää tiukimmatkin sisäilmastandardien vaatimukset ja on läpäissyt testit yli 2000 erilaisella kemikaalilla.

Kun negatiivinen onkin erittäin positiivista

WWW.AMORIMWISE.FI

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .