Amorim Group | Amorim Cork Flooring

Amorim Group

Amorim Group

Portugali teki korkista maailmanlaajuisesti tunnetun. Se teki näistä uskomattomista korkkitammipuista maailmalle korvaamattomia ja nosti niistä saatavan upean raaka-aineen sen ansaitsemalle paikalleen.

Amorim-konserni on yksi suurimmista yrittäjävetoisista ja dynaamisimmista portugalilaisista monikansallisista yrityksistä. Sen juuret juontavat korkkiliiketoimintaan jo vuonna 1870 ja se on tällä hetkellä globaalisti alan johtava yritys. 
Amorim oli alku ja sydän tälle maailmaa valloittaneelle liikkeelle tutkien, kehittäen ja uskoen tämän uskomattoman raaka-aineen ominaisuuksiin.
Yhtiö aloitti pienenä pullonkorkkitehtaana vuonna 1870. Jo alusta lähtien yhtiötä on ohjannut visio kasvupotentiaalista, minkä johdosta se on monipuolistanut liiketoimintansa sekä eri toimialoille että maantieteellisesti. Korkkiliiketoiminnan laajeneminen ja kansinvälistyminen alkoi toden teolla 1960-luvulla.
Säilyttäen perheyrityksen ominaispiirteensä Amorim Group on nykyisin laajentanut monipuolisesti jalansijaansa kymmenissä yrityksissä viidessä eri maanosassa.
Nykyisin korkkia käytetään viinintuotannossa, kestävän kehityksen rakentamisessa, ilmailussa ja avaruusteknologiassa, kuljetuksessa, muodissa, urheiluvälineissä ja monissa korkean teknologian aplikaatioissa.
Näiden investointien seurauksena, korkki ei pelkästään anna lisäarvoa muille tuotteille, vaan se valloittaa markkinoita, jotka lisääntyvässä määrin ovat kiinnostuneita laadukkaista luonnontuotteista. 

10 000 000 m2

tuotantokapasiteetti

Yli kolmannes

maailman korkkituotannosta

5 800 000 000

myytyä pullonkorkkia vuodessa

10.4 M€

sijoitetaan tuotekehitykseen (T&K)

837.8 M€

liikevaihto

4600

työntekijää

29 000 asiakasta

maailman laajin jälleenmyyjäverkosto

The beating heart of cork

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .