Wicanders | Amorim Cork Flooring

Wicanders Wise

Natural Performance

WWW.WICANDERS.FI

Natural Performance

Wicandersin historia ulottuu vuoteen 1868. Se on osa Amorim Cork Flooringia, maailman johtavaa korkkilattiabrändiä, ja Wicanders-tuotteita on saatavilla yli 80 maassa.

Tunnuksensa, Floors for Living, mukaisesti ne on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön niin kotiin kuin toimistoon, erilaisiin elämäntilanteisiin, lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Wicanders-lattioiden kestävyys ja ominaisuudet ovat aina valmiita kohtaamaan elämän ihanuuden ja arjen, samoin kuin odottamattomat sattumuksetkin.

Jo vuosikymmenten ajan on Wicanders jatkuvasti kehittänyt ympäristöystävällisiä ja kestäviä lattia- ja seinäpäällysteitä. Lattioiden mukavuusominaisuudet on saatu kehitettyä huippuunsa yhdistämällä moderni teknologia ainutlaatuiseen luonnon omaan raaka-aineeseen, korkkiin.

Korkkiperusteisia Wicanders lattioita on saatavana Cork, Wood ja Stone mallistoina. Niille kaikille on ominaista, että ne ovat hiljaisia ja lämpimiä ja ergonomisia. 

Wicanders-lattiat ovat täynnä mukavuusominaisuuksia, koko niiden eliniän ajan.

Hiljainen

Hiljainen

Vähentää kävelyn kopinaääniä huonetilaan päin jopa 53%

Luonnollisen lämmin

Luonnollisen lämmin

Optimaalinen lattian lämpötila läpi vuoden

Miellyttävä kävellä

Miellyttävä kävellä

Lattia tuntuu mukavalta vaikka olisit paljasjaloin

Iskunkestävä

Iskunkestävä

Erittäin hyvä iskunvaimennuskyky

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu

Täyttää tiukimmatkin sisäilmastandardien vaatimukset ja on läpäissyt testit yli 2000 erilaisella kemikaalilla.

Wicanders tarkoittaa elinikäistä mukavuutta sinulle tärkeään tilaan

WWW.WICANDERS.FI

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .