Wicanders | Amorim Cork Flooring

Wicanders Wise

Natural Performance

WWW.WICANDERS.FI

Natural Performance

Wicanders Wisen tarina alkaa vuodesta 1868. Wicanders Wise on osa Amorim Cork Flooring -yhtiötä, yli 80 maassa toimivaa korkkilattiaratkaisuihin erikoistunutta, globaalin tason johtavaa brändiä. 
Wicanders Wise, ydinarvonaan luonnon kunnioittaminen, kehittää pitkäikäisiä, kestävän kehityksen mukaisia lattia- ja seinäpäällysteratkaisuja ylellisen miellyttävästä korkkimateriaalista. Wicanders Wisen portfolio on sataprosenttisesti PVC-vapaa ja hiilijalanjäljeltään huomattavan negatiivinen, vähentäen osaltaan ilmaston lämpenemisen vaikutuksia.
Uusimman teknologian ja ainutkertaisen raakamateriaalin yhdistelmällä saavutamme lattiapäällysteiden korkeinta standardia.
Korkin, puun ja luonnonkiven visuaalisella ilmeellä varustetut Wiscander Wise -korkkilattiat luovat äänettömän, iskunkestävän ja lämpöeristetyn ympäristön, joka on erittäin mukava kävellä.

Hiljainen

Hiljainen

Vähentää kävelyn kopinaääniä huonetilaan päin jopa 53%

Luonnollisen lämmin

Luonnollisen lämmin

Optimaalinen lattian lämpötila läpi vuoden

Miellyttävä kävellä

Miellyttävä kävellä

Lattia tuntuu mukavalta vaikka olisit paljasjaloin

Iskunkestävä

Iskunkestävä

Erittäin hyvä iskunvaimennuskyky

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu

Täyttää tiukimmatkin sisäilmastandardien vaatimukset ja on läpäissyt testit yli 2000 erilaisella kemikaalilla.

Wicanders tarkoittaa elinikäistä mukavuutta sinulle tärkeään tilaan

WWW.WICANDERS.FI

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .