Vihreä tuotantoprosessi | Amorim Cork Flooring

Vihreä tuotantoprosessi

Askel eteenpäin ekologisuudessa

Luonnon kunnioittaminen on meille kaiken perusta ja siksi olemme sitoutuneet käyttämään ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä tuotteita, joiden valmistaminen täyttää ympäristönsuojelun korkeimmatkin vaatimukset.

Ylijäämän hyödyntäminen

Ylijäämän hyödyntäminen

Amorim Cork Flooring on toteuttanut integroidun tuotantoprosessin, joka varmistaa kaiken korkkiylijäämän uusiokäytön, keräämällä, granuloimalla ja uusiokäyttämällä se tuotannossa ja näin saavutetaan entistäkin pienempi hiilijalanjälki.
Näin toimimalla ei tule minkäänlaista korkkihukkaa tai –jätettä, joten vanha ajatelma ”mitään ei heitetä pois, vaan kierrätetään” saa täydellisen uuden merkityksen!

Biomassa

Biomassa

Tuotannossa kaikki ylijäämämateriaali kerätään, granuloidaan ja hyödynnetään uudelleen. Jopa korkkipöly otetaan talteen ja sitä sisältävällä biomassalla saadaan yli 60 % tehtaidemme energiasta. Tästä johtuen tuotantoprosessimme on hiilineutraali jo nyt.
 

Sadonkorjuu - lähellä ja puhtaasti

Sadonkorjuu - lähellä ja puhtaasti

Korkkikaarnan kuorinta on sadonkorjuuta, joka tehdään manuaalisesti eikä luontoa vaurioittavia koneita saa käyttää. Koska metsät sijaitsevat lähellä tehtaita, niin myös raaka-aineiden siirto tuotantopaikalle  rasittaa mahdollisimman vähän luontoa.

Mitään ei mene jätteeksi, kaikki hyödynnetään

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .