Yhtiö | Amorim Cork Flooring

Yhtiö

Amorim Cork Flooring

Vaikka maailma on jatkuvassa muutoksessa, niin korkkilattioiden antaman lämmön voit aina tuntea jaloissasi.

Amorim Cork Flooring on osa Amorim konsernia, joka on maailman johtava korkkituotteiden valmistaja. Olemme markkinoiden ympäristöystävällisin ja innovaatisin toimija alallamme. 

Amorim Cork Flooring lattianpäällysteiden valmistus alkoi 70-luvulla kiertotalouden seurauksena  – pullonkorkkien käytön lisääntyessä (Amorimin päätoimiala)  –  kun, Amorimin ryhtyi hyödyntämään ylijäänyttä korkkiraaka-aineetta muissakin tuotteissa ja otti näin ensiaskeleet kestävän kehityksen markkinajohtajaksi.

Innovaatio ja Design

Innovaatio ja Design

Amorim Cork Flooringissa yhdistyy inspiraatio luonnon puhtaimmista arvoista uusimpaan teknologiaan. Sen tuloksena meillä on laaja valikoima huippulaadukkaita, monikäyttöisiä lattiapäällysteitä, joilla on kiistattomat mukavuus- ja  ympäristöominaisuudet.
Ainutlaatuiset lattiamme valmistetaan innovatiivisella teknologialla, jossa hyödynnetään korkin luonnollisia ominaisuuksia. Portfoliossamme on ratkaisuja, jotka ovat mullistaneet perinteisen korkkilattioiden valmistuksen.  Tuotteemme soveltuvatkin yhtä hyvin niin kotiin ja hotelleihin, ravintolaan tai kirjastoon, museoon, toimistoon tai ylipäänsä tilaan, johon halutaan mukavuutta, toimivuutta ja joissa kunnioitetaan ympäristöarvoja.

Our shared passion for cork

Päämäärämme

Kehitämme innovatiivisia ja ekologisia korkkiperustaisia lattiaratkaisuja edistääksemme ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja tulevaisuutta.

Mitään ei mene jätteeksi, kaikki hyödynnetään

Vihreä tuotantoprosessi

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .