Terveellinen | Amorim Cork Flooring

Terveys

Kävelymukavuus

Kävely liian kovalla lattialla saattaa aiheuttaa jännitteitä jaloissa, selässä ja nivelissä, jotka ajan mittaan voivat johtaa hankalaan rasitusvammaan (esim. ns. penikkatauti, luupiikki). Monesti syynä on kantapäähän lattiasta kohdistuva isku.  Liian pehmeät lattiat puolestaan aiheuttavat väsymystä, eikä niillä ole helppo kävellä. Sen ymmärtää paremmin, kun kävelee esim.  45 minuuttia paljain jaloin pehmeällä hiekalla. Pehmeämpi kuin laminaatti ja kovempi kuin matot, Wicandersin-korkkilattiat ovat täydellinen yhdistelmä vaimentamaan kantapäähän kohdistuvia iskuja sekä niihin liittyviä kehon jännitteitä, mutta riittävän vakaita pehmentämään askelta.

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu

Tuotteet täyttävät tiukimmatkin sisäilman laatustandardit  yli 2000 testatulla kemikaalilla.

Ranskan VOC emissiosäädökset

Ranskan sertifikaatit luokittelevat tuotteet niiden VOC emissiopäästöjen määrän mukaan. Meidän tuotteemme ovat luokiteltu parhaaseen A+ luokkaan.

Greenguard sertifiointi

Greenguard sertifiointi helpottaa tunnistamaan tuotteet, joilla on matalat emissiot ja jotka parantavat sisäilman laatua. Tuotteillemme on myönnetty GOLD-sertifikaatti. Sen kriteerit ovat tiukimmat ja niillä varmistetaan, että tuote on hyväksytty käytettäväksi mm. kouluissa ja terveydenhuollon tiloissa.

TÜV PROFiCERT

TÜV PROFiCERT  on lattianpäällysteiden puolueeton laatujärjestelmä, joka tutkii lattianpäällysteiden emissioita ja laatua. Sen tulokset täyttävät seuraavien järjestelmien vaatimukset: AgBB (Saksa), Belgian VOC säädökset, Suomen M1, BREEAM, LEED v4 , RAL-UZ 120 ja Itävallan Eco Label (Guideline UZ 56). Lokakuussa 2017 Amorim Cork Flooringista tuli ensimmäinen lattia-alan yhtiö, joka saavutti TÜV sertifikaatin korkeimman Premium-tason.

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .