Mars | Amorim Cork Flooring
Walk On Amazing Korkkilattialla käveleminen tarkoittaa, että kävelet monin eri tavoin hyödyllisen ja ainutlaatuisen lattian päällä. Kävelet kestävän, lämpöä ja ääntä eristävän lattian päällä. Kävelet puhtaassa ilmassa, materiaalin päällä, joka tulee korkkitammesta sitä vahingoittamatta. Kävely korkkilattialla on kävelyä hämmästyttävän elastisen materiaalin päällä, joka on iskuja vaimentava, hypoallergeeninen ja kaiken huipuksi mallivaihtoehtoja on 17000 erilaista. Korkin päällä kävely ei tarkoita kävelyä millä tahansa lattialla.
Kapteeni Scott Kelly vietti koko astronauttiuransa aikana yhteensä 520 päivää avaruudessa, mutta hän ei koskaan päässyt kävelemään toisella planeetalla. Joten kutsuimme hänet ensimmäiseksi ihmiseksi Walk on Amazing'iin. Se on 600 neliömetrin kokoinen korkkilattialle painettu jäljitelmä Marsissa olevasta alueesta. Se on kestävä, iskuja ja ääntä vaimentava, lämpöeristetty, ilmanlaatua parantava lattiatyyppi, josta löytyy 17 000 erilaista mallia. Nyt 17.001.
Yleiskatsaus
Korkin päällä kävely ei tarkoita kävelyä millä tahansa lattialla
Scott Kelly on amerikkalainen astronautti ja neljän avaruuslennon veteraani. Hän osallistui "One Year Mission" -tehtävään, joka tarkoitti 340 peräkkäistä päivää kansainvälisellä avaruusasemalla. Se on pisin aika, jonka ihminen on asemalla viettänyt. Tavoitteena oli valmistella tulevia tehtäviä syvälle avaruuteen ja Marsiin.

Tehtävä onnistui, mutta Scott Kellyllä ei koskaan ollut mahdollisuutta astua Marsin pinnalle. Joten kutsuimme hänet ensimmäiseksi ihmiseksi, joka kävelee Marsissa. Miten?
Luomalla oman 17.001 Mars -kuosin.

Käyttämällä 4k Mars Rover -valokuvia, jotka yhdistettiin Marsia kiertävien satelliittien kuviin, teimme varastollamme 600m² kokoisen 1:1 jäljitelmän planeetan pinnasta.

Marsin pinta painettiin korkkilattialle. Seiniä koristavat Marsin tasangot, vuoret ja dyynit, mikä loi vieläkin realistisemman tunnelman. Sitten kutsuimme Scott Kellyn olemaan ensimmäinen mies, joka on koskaan kävellyt tällä upealla lattialla.

Nyt sinullakin on sama mahdollisuus - Walk on Amazing.
Lisää kampanjasta
180º Mars
Hyödyt
Lattiasimulaattori
Brändimme maan päällä
Lattiaratkaisut on tehty tosielämää varten, suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä. Wicanders-lattiat mukautuvat erilaisiin elämäntapoihin ja tarjoavat hiljaisen ja lämpöeristetyn tilan.
Negatiivisen hiilitaseen lattiat yhdistävät ainutlaatuisen ja huippuluokan muotoilun vertaansa vailla olevaan kestävyyteen. Amorim Wise tarjoaa ilmastopositiivisia lattiaratkaisuja, jotka sopivat ihanteellisesti mihin tahansa sisätilaan.
Tutustu Amorim Wise -tuotteisiin
Brändimme maan päällä
Lähetä viesti
Amorim Cork Flooring S.A. on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan meiltä pyytämiesi tietojen, tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen. Haluaisimme ajoittain ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiimme ja palveluihimme sekä muihin sinua mahdollisesti kiinnostaviin teemoihin liittyen. Mikäli annat suostumuksesi yhteydenotollemme, niin valitse alla oleva. Klikkaamalla Lähetä, annat Amorim Cork Flooring S.A.:lle luvan kerätä ja käsitellä antamiasi henkilötietoja pyydetyn sisällön välittämiseksi. Suostun vastaanottamaan viestejä Amorim Cork Flooring S.A.:lta. Sinulla on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti koska tahansa oikeus perua suostumuksesi. Lisätietoja suostumuksen perumisesta ja siitä miten olemme sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi löydät tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .