Kestävä kehitys | Amorim Cork Flooring

Ekologisuus

Ympäristönsuojelu

Luonnon kunnioittaminen on meille kaiken perustana ja siksi meidän on varmistettava, että tuotteet ja niiden valmistus täyttävät ympäristönsuojelun korkeimmat vaatimukset.

Environmental Product Declaration

EPD (Environmental Product Declaration) on kolmannen osapuolen puolueeton arviointi, joka raportoi tuotteiden ympäristödataa koko niiden elinkaaren ajalta. Tuote, jolla on EPD laskelmat takaa kuluttajalle että se täyttää alan ympäristövaatimusstandardit.

Blue Angel

Blue Angel on vapaaehtoinen ympäristösertifikaatti, jossa tuotteilla on tiukimmat ympäristövaatimukset. Blue Angel on  synonyymi tuotteelle (tai palvelulle), jossa on tiukat määreet ympäristövaatimuksista, kuten esimerkiksi, että tuote on PVC vapaa.

CO₂

mallistoistamme on CO₂ negatiivisia lattioita (62%)

Yli 60% tuotteistamme on CO₂ negatiivisia, mikä tarkoittaa, että ne sitovat hiilidioksidia ilmakehästä enemmäin kuin niiden valmistamisessa syntyy, auttaen näin osaltaan hidastamaan globaalia ilmaston lämpenemistä.

Luonnollisesti syntynyt tekniikka

Tietoa korkista

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Lähetä-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .